De komst van imitatievloeren die beton, vinyl, parket, enz… nabootsen heeft de algemene visie op betegeling gerevolutioneerd. Elementen van beton, cement, grijze steen… Al deze variaties worden gretig gebruikt om een uiterst trendy interieur te ontwerpen. Nog een voordeel: ze passen perfect bij alle stijlen en stralen moderniteit uit! Vandaag de dag is de tegel een hoogwaardig materiaal, het beste trouwens! En in de toekomst zal het betoneffect niet inboeten aan populariteit, vooral voor betegeling in XXL-formaat.

De tegel: een materiaal van de bovenste plank

Betegeling is een uitstekende keuze voor vloerbedekking, zowel op esthetisch vlak als omwille van zijn eigenschappen. Het kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, op vloeren of op muren. Er zijn talloze goede redenen waarom om voor deze bekleding te kiezen. Vloertegels zijn gezonder en vermijden allergische problemen veroorzaakt door huisstofmijt. Het is makkelijker om schoon te maken. Het onderhoud is heel eenvoudig, een beetje zeepwater of een neutraal kuisproduct volstaat om hen hun oorspronkelijke glans terug te geven. Bovendien gaan tegels heel lang mee! Deze bekleding is goed bestand tegen schokken, slijtage en wrijving. En indien u kiest voor een genuanceerde, gemarmerde afwerking, zal u het vuil zelfs niet zien. Deze bekleding geeft beter warmte af met vloerverwarming. Kies voor een weinig poreuze tegel, waardoor vuil makkelijker loskomt. Op gebied van kleur zijn té lichte of té donkere tegels geneigd om sneller vuil te worden.

Het betoneffect carrelage salle de bain

Betegeling met betoneffect is in feite een betegeling in keramisch gres (tegelijk resistent en makkelijk in onderhoud), dat op elk vlak het uitzicht en de kleur van beton nabootst. Diversiteit en elegantie zijn de kernwoorden van de hedendaagse tegelfabrikanten. Gedaan met eenvormige betegeling! Imitatiebekledingen zijn door hun originaliteit en verrassend karakter erg populair! Ze nemen de meest verbluffende vormen aan. Imitatie van parket, natuursteen, vinyl, betoneffect, ze zorgen allemaal voor een trendy decoratie. De tegels zijn als een kameleon. De grote trend van vloeren in gepolijst beton heeft zijn esthetiek kunnen vernieuwen om de meest modieuze materialen na te bootsen. Resultaat: Een designtegel die eruitziet als beton of staal, maar niet dezelfde onderhoudsvereisten heeft. Kiezen voor een betegeling die gepolijst beton nabootst, is een heel goed idee indien u een moderne en hedendaagse toets aan uw interieur wil geven, met een mooi industrieel effect, terwijl u tegelijkertijd een verzorgde en gesofisticeerde uitstraling behoudt.

Alles voor de moderniteit!

De tegels die op de markt komen zijn steeds resistenter en innovatiever, en zijn dan ook vanzelfsprekend in het hele huis terug te vinden. Tegels zijn niet meer uitsluitend bestemd voor keukens en worden niet meer verbannen uit de kamers. Voor elke ruimte bestaat een tegel. Voor plaatsen met veel doorgang zoals de keuken, de eetplaats, de woonkamer of de badkamer zijn tegels meer dan aangeraden. Een tegel zorgt voor een zeer hedendaagse sfeer, die zich aan elk interieur aanpast, ongeacht de decoratiestijl. De tegel werd bedacht voor moderne huizen, maar kan perfect compatibel zijn met traditionele woningen indien u wenst te renoveren en een moderne toets toe te voegen.

Een toekomst die vastligtcarrelage sol

Betegeling met betoneffect is vandaag de dag een absolute must voor zij die kiezen voor een industrieel interieur. Doordat het tegelijk sober en strak is, geeft het aan de kamers een uitzonderlijk design. De esthetische eigenschappen maken tegels momenteel veruit het populairste product. De eenvoud van de stijl biedt een grote elegantie aan onze oppervlakken waar strakke en hedendaagse decoratie zich met elkaar vermengen en samen voor een prachtig interieur zorgen.

Of u nu een kamer in uw huis een stijl wil geven die tegelijk hedendaags en sober is, of u wil een moderne sfeer creëren met een klein industrieel en ruw kantje op uw terras, een betontegel beantwoordt aan al uw behoeften in termen van decoratie en verbindt esthetische perfectie aan een grote onderhoudsvriendelijkheid. Deze bekleding heeft als voordeel dat ze bijzonder bestand is tegen verschillende omgevingsinvloeden en dat ze heel duurzaam is.

 

 

 

Category : Tips / Publié le 12 Mar 2018