ECONOMISCH IN GEBRUIK

Dankzij zijn stevigheid is de tegel altijd al het synoniem voor duurzaamheid geweest. Eenmaal gelegd, begeleidt het families doorheen de tijd en maakt de oorspronkelijke investering zich door de jaren heen rendabel.

VOOR IEDER GEBRUIK

De tegel is makkelijk te onderhouden en weerbaar, ideaal dus voor woonkamers, slaapkamers, de badkamer, … maar ook voor buiten de woning.

ECO-DUURZAAM

De tegel en natuursteen zijn eco-duurzaam materiaal. Ten eerste omdat het uit natuurlijke materialen bestaat, ten tweede omdat het een zeer lange duurzaamheid garandeert en ten derde omdat het product zeer gemakkelijk gerecycleerd kan worden.

GROTE VARIËTEIT

Er zijn tegels voor alle gebruiken en smaken, gaande van geglazuurd keramiek en douchetegels tot natuursteen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

NATUURLIJK MATERIAAL

Voor een gezond klimaat aan de binnenkant van de woning, is het belangrijk om bij grondbekleding te gaan voor ecologisch materiaal, die noch gevaarlijke stoffen afscheidt, noch allergieën uitlokt of statisch is en toch hygiënisch is. Alle karakteristieken van de tegel en natuursteen.

OPLOSSING OP MAAT

De tegel biedt een bijna onuitputtelijke variatie aan kleuren, materialen, motieven en groottes. Hij wordt in iedere levensruimte op de grond of op de muur geplaatst.

U wilt de tegels in huis te plaatsen ?

Denk erover na

Beeldt u zich uw project in volgens uw wensen, uw verlangens en uw smaak.een budget

Vraag offertesbiedingen

Zoek ervaren ambachtslui op onze module en bestel verschillende offertes.

Hoe kies ik een bekwame vakman

Vergelijk

Leg die offertes naast elkaar en vergelijk ze met elkaar, niet alleen wat de prijs betreft, maar kijk ook naar de kwaliteit, de creativiteit en de leveringstermijnen.

Begin eraan

Kom tot een akkoord over de prijs en de modaliteiten en sluit een contract af met een ambachtelijke tegelzetter.aanbod