Batibouw is het grote jaarlijkse rendez-vous evenement voor de bouwindustrie. Iedere eigenaar van een woning of wie eraan denkt om het te worden, moet de verschillende gangen van het bouwsalon bezoeken om de allernieuwste innovaties te ontdekken, om ideeën omtrent de binnenhuisinrichting op te doen of om meer concreet contact te hebben met ondernemingen teneinde zijn plannen te laten realiseren.

De sector van de betegeling zal er vertegenwoordigd zijn door FECAMO, de Beroepsfederatie van de betegelaars en mozaïekleggers, en zal te vinden zijn in de patio op de stand van de bouwconfederatie. Maar natuurlijk zult u er ook andere tegelfabrikanten, ondernemers en nog veel meer te vinden zijn…

Gratis Toegangskaarten Batibouw

Om u de kans te geven om goede keuzes te maken en om u aan te moedigen om ons een bezoek te brengen, geven we u de kans om 2 keer 2 gratis toegangskaarten te winnen.

De werkwijze van de wedstrijd is heel eenvoudig : Het artikel wordt gedeeld op Facebook pagina. U voegt de persoon die u zal vergezellen toe met een beoordeling en de beoordelingen die het meest likes zullen ontvangen, zullen de toegangskaarten winnen.

De telling van de likes zal gebeuren zondag 12 februari om 20 u.

 

Reglement

  • De deelnemers engageren zich om het reglement te aanvaarden.
  • De winnaars zullen verdeeld worden onder de publicaties in de twee talen , Frans en Nederlands.
  • Er zal een overzichtscontrole gebeuren om te zien of de likes van bestaande accounts afkomstig zijn.
  • We houden ons het recht voor om een beslissing te nemen omtrent elke betwisting en elke klacht.
  • Niemand die een band heeft met FECAMO mag deelnemen

 

Category : Geen onderdeel van een categorie / Publié le 05 Feb 2017