De professionele vereniging van Belgische vloerders opent de nieuwe website www.pro-carro.be, opgedragen aan de tegelwereld. Procaro leidt ook de toekomstige kopers in de juiste richting en met professionaliteit, om hun te helpen de juiste keuze te maken in functie van hun behoeftes. Procaro maakt het ook mogelijk om in alle vertrouwen meteen een professionele vloerder te contacteren.

De tegel is een prachtig product: duurzaam, nobel, esthetisch, natuurlijk en economisch in gebruik. Hij stelt ook een variëteit voor van vrijwel iedere kleur, motief en formaat. Waarom hem dan niet op zijn best gebruiken? De professionele vereniging van Belgische vloerders en mozaiekers (Fecamo) wijdt « Procaro » in. Een naam die bijblijft en het onderwerp perfect samenvat: « Pro » voor het professionele en « Caro » voor de tegels en mozaïeken. Want een tegel zal haar ware persoonlijkheid pas onthullen nadat ze gelegd is en afgestemd is aan uw woning. Omdat kiezen voor een tegel een teken van duurzaamheid toont, is het noodzakelijk zich niet te vergissen. Moet er gezocht worden naar de nieuwste trends in magazines of toch de voorkeur geven aan een degelijke waarde die door de generaties heen gaat, bespottend naar de effecten van de mode? Welk type tegels is makkelijker te onderhouden wanneer hij in mijn keuken geplaatst is? Welke grootte en welke nuances voor de voegen in mijn droombadkamer? Is blauwe steen redelijk voor het terras, dat mijn zomerse barbecues zal verwelkomen?

Procaro.be brengt alle informatie over tegels samen

Voor al deze vragen, kunt u het internet afzoeken, salons bezoeken en showrooms bestormen. Zozeer de lange benaderingen en zonder garantie van resultaat. Hier waarom onze professionele vereniging van nu af aan alle informatie over tegels groepeert en een website heeft als referentie. Procaro.be staat vanaf vandaag in voor iedere persoon die geïnteresseerd is door tegels, om het even welke fase van zijn project relevante en complete informatie te vinden over ieder thema van tegels. Zoals de laatste trends, de beste manieren om ze te onderhouden, de verschillende soorten materie en alle andere info in verband met de tegelwereld.

Een vloerder vinden dankzij Procaro.be

Een tegel heeft meerdere levens. Een natuurlijk element voor zijn transformatie naar tegel, hij zal gekozen worden in een catalogus of een showroom. Desalnietemin zullen de tegels zich sublimeren eenmaal ze geplaatst zijn. Hij zal het leven van families kenmerken, meestal zelfs verschillende generaties. We begrijpen waarom het voor zich spreekt een professionele vloerder onder de arm te nemen. Dat is eveneens de reden van het bestaan van Procaro! U wordt met raad en daad bijgestaan vanaf het begin bij de fundamentele keuze van de professionele die u zal begeleiden in uw constructie of renovatie. Procaro verzekert u een goed reslutaat, de regels van de kunst respecterend, met zijn hulpstuk « zoek vloerder ». Raadpleeg zeker onze website www.procaro.be om een vloerder-mozaieker, erkend door de Fecamo, in uw buurt te vinden. De vloerders die wij inlichten, vervullen zonder uitzondering de plichten om aan uw eisen te voldoen. Zo heeft u zeker de garantie dat het werk goed gedaan is.

Procaro, de professionelen van de tegels

Procaro begeleidt u in alle gezelligheid, vanaf de keuze van uw tegels tot aan de keuze van vloerder. Procaro is de zekerheid voor complete objectieve en kwalitatieve informatie. Wij zijn simpelweg de professionelen van de tegels. Wij zijn niet vastgelegd aan bepaalde merken, wat onze objectiviteit garandeert.

Onze enige overtuiging: waarderen wat voor een prachtig product tegels wel zijn.

Category : Trend / Publié le 19 Jan 2017