Een merk servicegarantie

In 1951 hebben de gebroeders Boada de firma Germans Boada SA (RUBI) opgericht. Germans Boada begon met de introductie van de hydraulische tegelsnijder voor het verwerken van mozaïek. Het nieuwe gereedschap kreeg de naam RUBI. Germans Boada ontwerpt, produceert en distribueert tegenwoordig machines en gereedschappen die speciaal gericht zijn op het leggen en zetten van tegels voor de tegelzetter.

Vanaf het begin opereert Germans Boada internationaal met als gevolg dat we nu in meer dan 100 landen vertegenwoordigd zijn en wereldwijd een uitgebreid netwerk van partners hebben.

TOP 10 Essentiële tools voor tegelprofessionals

Voor sommigen van ons is het leggen van tegels een kunst. Het gaat niet alleen om het knippen en plaatsen van tegels waar het nodig is, het vergt jaren van oefenen en een goed oog om een plan te ontwerpen en tegels van verschillende texturen en dikte samen te voegen tot een aantrekkelijk patroon. . Maar het zijn niet alleen de ervaring en expertise van de tegelzetter, maar de materialen, tegelgereedschappen spelen een grote rol in de bouwwerkzaamheden.

In die zin is het belangrijk om de juiste tegelgereedschappen voor de bouw te kiezen, afhankelijk van het gebruik en de fase van het proces. Door de juiste tegelgereedschappen te kiezen, verminderen we de tijd die nodig is om een project te voltooien en worden de gereedschappen niet beschadigd door materialen, en wij ook niet.