Welkom bij LUX ELEMENTS

LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness. Onze zwaartepunten liggen op het vlak van: wandbekledingen, bodemopbouw, uitbouw van badkamers evenals individuele wellness-complexen.

Lux elements

Individueel ontspannen en verpozen – RELAX

Rustbanken, massagetafels, voetbaden, betegelbare badkuipbouwpakketten, douche-designvarianten, zoals prefabnissen, zitbanken voor doucheruimten, drempels en hellingen van hardschuimmateriaal.

Individuele ruimteconstructies – CONCEPT

Individueel ontworpen ruimteconstructies van hardschuimmateriaal. Voor dergelijke constructies baseren we ons op de specificaties van de klant of stellen eigen oplossingen voor. De ruimteconstructies worden zowel gebruikt als warmeluchtruimte, bv. als stoombad, als koelruimte.

LUX ELEMENTS®-DECO-PLUS – Speciale constructies

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.

Bij DECO-PLUS behoren speciale constructies voor badkamer en wellnessruimte. Dit zijn bijvoorbeeld: