BUZON: PRODUCENT VAN VLOERDRAGERS

Buzon bestaat uit een dynamisch team met een omvangrijke technische knowhow in de aanleg van levensruimtes buitenshuis. We wenden die expertise aan om onze klanten te begeleiden. Daarvoor omringen we ons met gepassioneerde, loyale en betrouwbare leveranciers en medewerkers. Het motto van Buzon is “Streven naar wat de klant wil”.

Wereldberoemde vloerdragers

De faam van Buzon vloerdragers komt voort uit onze jarenlange ervaring en wil om aan de eisen van architectenbureaus, vaklui in de bouwsector en de heersende technische normen te beantwoorden. Ons team verleent advies voor projecten en bouwplaatsen over de hele wereld.

PROJECTEN

MEER TONEN

 

Aanleg van terrassen die uw creativiteit waardig zijn, kwaliteit die aan uw verwachtingen beantwoordt.

Buzon vloerdragers zijn veelzijdig en bijzonder efficiënt. Ze worden wereldwijd aangewend en gewaardeerd voor commerciële, residentiële, industriële en openbare projecten.

De kwaliteit van onze producten garandeert een onberispelijke stabiliteit en opmerkelijke duurzaamheid, die unaniem erkend worden door vakmensen in de aanleg van zwevende terrassen.

De terrasvoeten van Buzon zijn in de hoogte verstelbaar, waardoor terrassen tot 1120 mm verhoogd kunnen worden.

Met behulp van talrijke accessoires kan een helling van 5%, tot soms 10%, gecorrigeerd worden. Ze zijn geschikt voor de plaatsing van verschillende soorten en vormen terrasbekleding.

Toepassingen van verstelbare vloerdragers

Er zijn 3 gamma’s van Buzon terrasvoeten: PBBCDPH

De toepassingsgebieden van de diverse gamma’s Buzon verstelbare terrasvoeten zijn bijzonder gevarieerd. Ze omvatten: woonterrassen, terrassen op platte daken, tuinaanleg, fonteinterrassen, podia, tenten, technische vloeren voor industriële toepassingen, waaronder chemische, mechanische, metallurgische en offshore toepassingen, enz.

Voordelen van Buzon vloerdragers

Onze verstelbare terrasvoeten worden in polipropyleen vervaardigd. De kwaliteit van dat materiaal garandeert hun onberispelijke weerstand tegen slechte weersomstandigheden, veroudering, ultraviolet licht, klimaatschommelingen en in bepaalde omstandigheden tegen wind.

 

Buzon dragers worden geregeld als « Green Product » bestempeld, vanwege het gebruik van gerecycleerd polipropyleen

REEDS GEPLAATSTE ZWEVENDE TERRASSEN

Projecten die uw creativiteit waardig zijn, kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoet.

De veelzijdige en duurzame vloerdragers van Buzon worden over de hele wereld gebruikt voor de aanleg van zwevende terrassen. We hebben onze expertise aangewend om oplossingen te ontwikkelen voor elke situatie waarmee architectenaannemers en dealers te maken krijgen. Die oplossingen werd aangewend om residentiële en publieke projecten te perfectioneren.

Voordelen van onze draagsystemen

Testen en analyses bevestigen de uitstekende kwaliteit, stabiliteit en levensduur van Buzon terrasdragers. Die eigenschappen maken van Buzon vloerdragers de maatstaf op wereldvlak. Ze worden evenzeer gewaardeerd door professionals in de bouw van zwevende terrassen, als door de eindgebruiker.

Bekijk enkele zwevende terrassen die met Buzon producten aangelegd werden

PLAATSING VAN REGELBARE TERRASDRAGERS

Wij zijn trots op onze regelbare terrasdragers, en hebben alle vertrouwen in hun kunnen. We lichten hun gebruik graag toe, geven u tips om de plaatsing te vereenvoudigen en stellen u enkele van onze meest iconische verwezenlijkte zwevende terrassen voor.

Onze video’s en montagehandleidingen staan tot uw beschikking. Naargelang van uw behoeften, vindt u bij Buzon 3 gamma’s vloerdragers. Bekijk alle mogelijkheden.

Uitdagingen, nieuwigheden en vragen helpen ons vooruit. Aarzel niet om vragen te stellen over onze regelbare terrasdragers.

Hieronder vindt u de antwoorden van Buzon op de veelgestelde vragen.